Salgsbetingelser - Introduktion

Sidst opdateret: den 20 oktober 2017.

De nuværende generelle salgsbetingelser regulerer salget af produkter, der præsenteres på webstedet www.karinasdeko.dk. Salget er indgået mellem firmaetSASU SPCS * og enhver fysisk eller juridisk person, der ønsker at foretage et køb på webstedet www.karinasdeko.dk, herefter benævnt som "the customer".

Virksomheden såvel som hjemmesidenes websted vil herefter blive henvist til som Karinas deko Karinas deko.

Virksomheden såvel som hjemmesidenes websted vil herefter blive henvist til som.

Virksomheden er registreret hos handels- og selskabsregisteret i Vannes (56-Frankrig) under registreringsnummer B 841 063 605.

Tilbud

Karinas deko forpligter sig til at give kunden et produkt, der svarer til beskrivelsen på hjemmesiden.

Karinas deko Kunden' bør dog være opmærksom på, at farver kan variere afhængigt af hvilken type computerudstyr der bruges (skærmfarvestyring).

PrisPriserne er angivet i euro, alle skatter er inkluderet (Fransk moms); gyldig på ordretidspunktet

The invoiced price is the total final price, including the price of the items, as well as transport costs.

Ordre

Kunden har mulighed for at bestille online, på karinasdeko.dk ved at følge disse online trin.

Systemet er designet sådan, at kunden har mulighed for at kontrollere hvert enkelt trin, identificere eventuelle fejl, som er foretaget under dataindtastning og korrigere dem, før endelig bekræftelse af ordren. > Ordren bekræftes endeligt, når den samlede betaling er modtaget.

Karinas deko forbeholder sig retten til at nægte en ordre eller anmode om en ny bekræftelse fra kunden, især i følgende tilfælde:

- Bestilling af mere end 2 produkter
- Årsager relateret til leveringen
- Betalingen er ikke modtaget
- Andre årsager i henhold til gældende regler

Hvis en bestilling ikke bliver godkendt, vil Karinas deko refundere de indsamlede beløb og informere kunden.

Betaling

For at afslutte din ordre skal du vælge mellem 3 betalingsmåder

 • Betaling med kreditkort (Visa, Mastercard eller betalingskort). Sikker transaktion
 • Betaling med Apple Pay
 • Betaling med Google Pay
 • Vi vil fuldføre din ordre, når betalingen er gennemført.

  Levering

  De bestilte produkter sendes til den adresse, som kunden angiver på deres ordre.

  Hvis kundens adresse har en fejl, der forhindrer, levering, vil der blive opkrævet et ekstra gebyr fra kunden til en ny forsending.

  Annullering

  Send back a product : Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. support@karinasdeko.dk

  Enhver utilfreds kunde kan returnere sit produkt og modtage en refusion. 

  I overensstemmelse med artikel L.221-18 ff. i forbrugerkodeksen er lovbestemt opsigelsesret fjorten dage fra modtagelsen af ​​produktet.

  Kunden, der returnerer produktet som led i udøvelsen af returneringsret, har ret til at blive refunderet for den samlede pris på de bestilte varer og envejs leveringsomkostninger. Kunden, der har udnyttet sin ret til at annullere, kan dog vælge at få udvekslet et produkt eller få udstedt en kredit.

  For at udøve en returneringsrettighed skal kunden kontakte Karinas deko  via email support@karinasdeko.dk eller telefon på Whatsapp

  Refusion vil blive foretaget inden 14 dage efter modtagelsen af ​​det returnerede produkt.

  Kun retur eller udveksling af komplette produkter (herunder tilbehør, instruktioner mv.) og i en perfekt videsalgstiltand (ikke snavset, beskadiget eller slidt).

  Omkostningerne ved returvarer forbliver kundens ansvar.

  I tilfælde af returnering for delvis ordre, vil der kun refunderes for de returnerede produkter.

  I tilfælde af delvis returnering af en ordre kan den kunde, der ville have haft gavn af gratis levering på grund af overskridelse af en bestemt ordreværdi på tidspunktet for den oprindelige ordre faktureres for leveringen i forbindelse med den gældende ordre, hvis sidstnævnte faldt under den gratis leveringsbestemmelse.

  Tilgængelighed

  Ordrer gennemføres så hurtigt som muligt inden for højst 30 dage fra dagen efter, at kunden har bestilt sin ordre på Karinas deko, afhængig af lager.

  Hvis et produkt ikke er tilgængelig efter bestilling, vil kunden blive informeret via e-mail og / eller telefon om de alternative muligheder, herunder at annullere ordren.

  Hvis betalingen finder sted på samme tidspunkt som kunden bliver informeret om, at produktet ikke er tilgængeligt, vil Karinas deko refundere kunden hurtigst muligt med check eller bankoverførsel indenfor højst 30 dage efter tidspunktet, hvor kunden blev informeret om, at det oprindeligt bestilte produkt ikke er tilgængeligt.

  Garanti

  Vores produkter har 2 år garanti i fra leverings datoen.

  For alle henvendelser vedrørende produktgaranti skal kunden kontakte Karinas deko via email eller via telefon.

  Karinas deko vil angive den procedure, der skal følges.


  Undtaget fra garantien::

  - Enhver vare beskadiget på grund af eksterne hændelser, der ikke kan henføres til Karinas deko, på grund af manglende overholdelse af slid, installation, brug eller uagtsomhed.
  - Nedbrydelser på grund af at produktet installeres udendørs (fx solfarvning).
  - Ethvert produkt, der er ændret, repareret, integreret eller tilføjet af kunden er ikke dækket under garantien.
  - Fejl, der ikke mærkes på tidspunktet for leveringen af produktet (ridser mv.) kan ikke dækkes under garantien, hvis ikke de er blevet inberettet pr. email til support@karinasdeko.dk, inden for to dage efter leveringen.

  Et problem med levering og / eller produktbrud og / eller manglende dele kvalificerer ikke en ordre til at blive annulleret, hvis Karinas deko er i stand til at levere en løsning inden for 90 dage. Udover dette kan kunden kræve tilbagebetaling for deres ordre.

  Intellektuel ejendomsret

  Alle elementer på webstedet Karinas deko, som f.eks. modeller, fotografier og tekst, er beskyttet af ophavsret og bestemmelserne i den intellektuelle ejendomsret.

  Enhver gengivelse af kataloget på Karinas deko eller dets elementer, det være sig helt eller delvis, er strengt forbudt. Enhver uoverenstemmelse vil blive retsforfulgt.

  Ansvar

  Karinas deko kan ikke holdes ansvarlig:

  - Hvis, på trods af alle de forholdsregler, der var truffet, hvis en eller flere produktfotografier på hjemmesiden var under forespørgsel efter deres sande lighed (lys, farveområde osv.). Disse fotografier er ikke kontraktlige. De er en del af produktpræsentationen.
  - For skader af enhver art, hvad enten det er materielt, immaterielt eller fysisk, som resultat af misbrug eller fejlinstallation af produkter.
  - For skader af enhver art, uanset om de er materielle eller immaterielle eller fysiske, som er et resultat af fysisk skade, herunder nedfald af produkter, slitage eller defekt af sidstnævnte (herunder fastgørelsessystemer på visse produkter) Det anbefales at sikre alle produkter og installere dem, så hvis et produkt falder, forårsager det ikke nogen skade, materialle, immaterielle eller fysisk.
  - For manglende opfyldelse af denne kontrakt på grund af begivenheder uden for dens kontrol, defineret som tilfælde af force majeure, forstyrrelse, strejker (herunder posttjenester, transportmidler og / eller kommunikations linier), oversvømmelser, brande, ulykker, administrative beslutninger, krige, naturkatastrofer og optøjer.
  - For ulejligheden og skaden i forbindelse med brugen af internettet, såsom en sammenbrud i tjenesten, tilstedeværelsen af computervirus og ekstern indtrængen.

  Under alle disse omstændigheder er det samlede beløb, som Karinas deko kunne være forpligtet til at betale til kunden af en eller anden grund er ved fælles overenskomst begrænset til de beløb, der faktisk er indsamlet af Karinas deko i henhold til denne kontrakt. Og siden datoen for begivenheden, der giver anledning til deres ansvar, og uanset retsgrundlaget for kravet og den procedure, der anvendes.

  Tvister

  Indsigelser eller konflikter vil altid blive omhyggeligt behandlet.

  I tilfælde af konflikt skal kunden kontakte Karinas deko for at finde en mindelig løsning, inden der træffes retslige forholdsregler. Tiden der benyttes til at finde frem til en mindelig løsning afbryder ikke garantiperioden.

  Disse generelle salgsbetingelser er underlagt fransk lov. I tilfælde af konflikt bliver sagen henført til den kompetente domstol: RCS à Vannes - FRANKRIG.

  Gyldighed

  De nuværende generelle salgsbetingelser er gyldige i hele perioden disse tjenester tilbydes af Karinas deko.

  Hvis en af de nuværende betingelser skulle ændre sig eller blive betragtet som ugyldig som følge af en ændring i lovgivningen, regulering eller retsafgørelse, vil de øvrige klausuler i disse generelle salgsbetingelser forblive gyldige.

  Den aktuelle version blev opdateret den 10. juni 2016.

  Eventuelle ensidige ændringer af de generelle salgsbetingelser efter indgåelse af salgskontrakten vil ikke blive bestridt af kunden.

  Nominative data

  Hver ordre på Karinas deko kræver indsamling af personlige data fra kunden, især kundens e-mail-adresse, hvorved kunden modtager en ordrebekræftelse. Disse personoplysninger bruges kun af Karinas deko til transaktioner og tilbud. Karinas deko har ikke til hensigt at tildele eller dele disse data med en tredjepart.

  i overensstemmelse med lov nr. 78-17 af 6. januar 1978, ændret ved lov nr. 2004-801 af 6. august 2004, har kunden til enhver tid ret til at få adgang til, modsætte sig og rette nominative data vedrørende kunden. For at udøve denne ret skal kunden sende en anmodning, enten via e-mail til support@karinasdeko.dk eller pr. post til følgende adresse: SASU SPCS - Karinas deko, 15 Impasse Poulmenach, 56370 SARZEAU, France. Kunden skal angive sin email adresse, efternavn, fornavne og postadresse.

  Nominativ databehandling udført af Karinas deko er blevet erklæret til CNIL under nummer 1311601.

  -