Home

Spejl Home
1,129 kr
Mørkegrå
.
TOTAL1,129 kr
1,129 kr
eller377 kr × 3
Levering inkluderet
Detaljer
Start konfiguration!

Del 1

Sort
Mørkegrå
Hvid
Gul
Orange
Rød
Lyserød
Marine blå
Himmelblå
Andeblå
Grøn
Mat sort : 185 kr
Mat antracit : 185 kr
Mat hvid : 185 kr
Mat gul : 185 kr
Mat orange : 185 kr
Mat hindbær : 185 kr
Mat blå : 185 kr
Mat turkis : 185 kr
Skifer : 252 kr
Sølv : 252 kr
Guld : 252 kr
Kobber : 252 kr
Vi er et lille håndværksfirma. Hvert spejl er unikt. Vi fremstiller det efter dit valg i konfigurationen. Vores fremstillingsproces garanterer dig et produkt af høj kvalitet.

De forskellige dele er lavet af 3 mm plexiglas*, massivt tonet. Spejle er også lavet af plexiglas, hvilket giver en ren og dyb refleks. I modsætning til klistermærker eller andre plastmaterialer tilbyder plexiglas en gengivelse i høj kvalitet. Dens høje omkostninger reserverer det til krævende applikationer. Den masse tonede plexiglas er ensartet. Den forværres ikke med tiden og er ikke følsomt over for lys eller fugt. Den bevarer sin struktur og farve perfekt over tid.

For at kunne udvikle din kreation i takt med at din indretning ændrer sig, eller som du ønsker det, er det muligt at bestille en eller flere dele af dit produkt i en anden farve. Så kan du nyde din kreation i længere tid. For at gøre dette skal du blot sende en e-mail eller ringe til vores kundeservice, som gerne vil hjælpe dig.

Vores produktionskoncept gør det muligt at bruge minimum materiale. Plexiglas er også uendeligt genanvendelig gennem en proces kaldet " scraping". Akrylglaspladerne knuses og opvarmes, inden de omsmeltes i flydende sirup. Når denne proces er afsluttet, kan nye plader støbes. Hvis du nogensinde beslutter dig for at skifte dit spejl, så kan du sende det gamle tilbage til os, vi tager os af genanvendelsen af plexiglas direkte.

Vi foretrækker også kartonemballage med beskyttelse af polyethenskum. Dine dele vil være perfekt beskyttet under transport, og din emballage kan genbruges.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores produkter. Vi ønsker, at de skal være bæredygtige.

Vores produkter har 2 års garanti. Som producent er vi i stand til at svare hurtigt og nemt på alle dine serviceanmodninger. I tilfælde af en fejl vil vi kun erstatter den manglende del. Vi prioriterer derfor din tilfredshed og holdbarheden af dit spejl.

For mere information, tøv ikke med at kontakte os. Vi kan besvare alle dine spørgsmål.

* Plexiglas er et varemærke. Den nøjagtige betegnelse for dette materiale er PMMA-kort for polymethylmethacrylat.


Se vores videopræsentation

Bredde: 41 cm
Højde: 56 cm
Det er meget nemt at installere dit spejl.
Delene er af 3mm plexiglas og placeres direkte på væggen ved hjælp af et klæbemiddel.
En skabelon medfølger for at hjælpe med at samle alle dele.
Det medfølgende klæbemiddel gør det muligt at montere din vægdekoration på en hvilken som helst overflade, herunder ruvevægge, sten, gips, sandblæst maling osv.

Vores praktiske tip: Hvis du vil flytte dit spejl, kan du fjerne klæbemidlet og montere delene ved hjælp af Blu-Tack hæftemasse. Delene kan nem genplaceres uden at efterlade spor.Videovejledning til monteringen

For at afslutte din ordre skal du vælge mellem 5 betalingsmåder
- Betaling med kreditkort (Visa, Mastercard eller betalingskort). Sikker transaktion
- Kreditkort (Visa, Master Card, CB) med betaling i 3 rater (1. betaling ved bestilling, næste betaling efter 30 dage og sidste efter 60 dage)
- PayPal
- Betaling med Apple Pay
- Betaling med Google Pay

Vi vil behandle din ordre, når betalingen er gennemført.
Alle angivne priser inkluderer leveringsbetingelser. Der vil ikke blive opkrævet yderligere omkostninger i ordren.

Vi producerer alle vores produkter i vores værksted.
Hjemmelevering
DanmarkGratis
inden for ca. 10 dage
Produktet har 2 års begrænset garanti.
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte os via e-mail eller telefon. Alle henvendelser vil blive behandlet hurtigst muligt.